Airport Motel Wellington din Wellington

142 Tirangi Road Rongotai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Airport Motel Wellington.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Wellington, Airport Motel Wellington vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Airport Motel Wellington. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, camere nefumători. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți teren de golf (maxim la 3 km). Airport Motel Wellington este o alegere excelentă de unde puteți explora Wellington sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Airport Motel Wellington 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wellington?

1. Wellington (Wellington, Noua Zeelanda)

3 km

2. Paraparaumu (Paraparaumu, Noua Zeelanda)

51 km

3. Koromiko (Picton, Noua Zeelanda)

67 km

4. Woodbourne (Blenheim, Noua Zeelanda)

77 km

5. Masterton (Masterton, Noua Zeelanda)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică