Airport Hacienda Motel din Brisbane

560 KINGSFORD- SMITH DRIVE, 560

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Airport Hacienda Motel.

Detalii cazare

Alloggio Hamilton Brisbane Airport este convenabil situat în zona populară Hamilton. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, laundromat, servicii taxi, 24-ore recepţie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, oglindă. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, terenuri tenis. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Brisbane, Alloggio Hamilton Brisbane Airport vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Alloggio Hamilton Brisbane Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

7 km

2. Southport (Southport, Australia)

68 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

70 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

91 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%