Airinn Vilnius Hotel din Vilnius

Rodunios kelias 8, Vilnius

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Airinn Vilnius Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 300 metru(i) de unitatea de cazare. La 50 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 5. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 50 metri. Reşedinţa cuprinde un total de 121 camere confortabile. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2012. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Airinn Vilnius furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Airinn Vilnius 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vilnius?

1. Vilnius Intl (Vilnius, Lituania)

0 km

2. Kaunas Intl (Kaunas, Lituania)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Lituania?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%