Agave Hotel din Napoli

SS 7/ IV DOMITIANA KM 53+390

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Agave Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, perfect ca destinație de familie, este situat în Pozzuoli. Numărul total de unități de cazare este de 27. Agave Hotel a fost complet recondiţionat în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Agave Hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Agave Hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Agave Hotel dispune de un total de 1 unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Agave Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Agave Hotel se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Agave Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Napoli?

1. Capodichino Airport (Napoli, Italia)

16 km

2. Harbour (Ischia, Italia)

19 km

3. Harbour (Capri - oras, Italia)

33 km

4. Harbour (Sorrento, Italia)

34 km

5. Pontecagnano (Salerno, Italia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%