Admiral Premier Sukhumvit din Bangkok

SOI 23 SUKHUMVIT ROAD, 138

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Admiral Premier Sukhumvit.

Detalii cazare

Admiral Premier Bangkok by Compass Hospitality este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Bangkok. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, bucătărie, servicii taxi sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, dressing room, băuturi gratuite întâmpinare. Accesul la centru de fitness, piscină exterioară de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Admiral Premier Bangkok by Compass Hospitality.

Nume cazare de la furnizor: Admiral Premier Sukhumvit (Sha Plus +) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

2. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp