Adina Apartment din Copenhaga

Amerika Plads 7 Copenhagen 2100 Denmark, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Adina Apartment.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Copenhagen. Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 0 kilometru(i) de hotel. Acest hotel dispune de 128 camere. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2018. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Adina Apartment Hotel Copenhagen oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Adina Apartment Hotel Copenhagen. Există o parcare. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Adina Apartment Hotel Copenhagen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

8 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

31 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

51 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

67 km

5. Kristianstad (Kristianstad, Suedia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !