Adina Apartment Hotel Bondi Beach Sydney din Sydney

69-73 Hall Street, Bondi Beach, 69-73

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Adina Apartment Hotel Bondi Beach Sydney.

Detalii cazare

Oprițivă la Adina Apartment Hotel Bondi Beach să descoperiți minunile orașului Sydney. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ centru de fitness, piscină exterioară, spa, grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Adina Apartment Hotel Bondi Beach vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Adina Apartment Hotel Bondi Beach Sydney 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sydney?

1. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

2 km

2. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

10 km

3. Bankstown (Bankstown, Australia)

26 km

4. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

33 km

5. Wollongong (Wollongong, Australia)

86 km

6. Belmont (Newcastle, Australia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !