Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury din Adelaide

TripAdvisor, nota 4.5

2 Flinders Street, Adelaide

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a District central afaceri, Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury vă promite o vizită minunată și relaxantă. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, masaj. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Adelaide, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury.

Nume cazare de la furnizor: Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!