Acquapipa Resort din Praia de Pipa

ANTONIO FLORENCIO, 1340

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Acquapipa Resort.

Detalii cazare

Situată la 5700 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 2700 kilometru(i) de proprietate. Această proprietate dispune de 30 camere. Acquapipa Resort a fost construit în anul 2017. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Reşedinţa oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Acquapipa Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praia de Pipa?

1. Augusto Severo (Natal, Brazilia)

36 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp