Acasa Suites din Zurich

Zurich, Zurich si imprejurimi, Elvetia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Acasa Suites.

Detalii cazare

Situată la 4700 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Călătorii vor găsi aeroportul la 5700 kilometru(i). Proprietatea este la 500 metri de port. Un total de 140 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Acasa Suites a fost complet renovat în anul 2017. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Oaspeţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Acasa Suites. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciul de catering oferit aici. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Acasa Suites. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Acasa Suites 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zurich?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

4 km

2. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

75 km

3. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

78 km

4. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

78 km

5. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

78 km

6. Airport (Hohenems, Austria)

86 km

7. Belp (Berna, Elvetia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !