Acaill Accommodation din Adelaide

22 NORTH ESPLANADE APARTMENT 1 GLENELG NORTH

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Acaill Accommodation.

Detalii cazare

Acaill Accommodation este convenabil situat în zona populară Glenelg. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Bucătărie, expres check-in/check-out, parcare auto, închirieri biciclete, plajă sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Accesul la teren de golf (maxim la 3 km), scufundări, pescuit, sporturi acvatice (nemotorizate) de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Adelaide sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Acaill Accommodation.

Nume cazare de la furnizor: Acaill Accommodation 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!