Aburaya Tousen din Nagano

2586-5 Sano, Yamanouchimachi, Shimotakai-gun

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aburaya Tousen.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Shiga-kogen / Yudanaka, Aburaya Tousen vă promite o vizită minunată și relaxantă. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet, parcare auto, cameră de familie, sunt la dispoziția dvs. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, saună, baie termală, spa, masaj. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Nagano, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Aburaya Tousen.

Nume cazare de la furnizor: Aburaya Tousen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp