A Zambezi River Lodge din Victoria Falls

PARKWAY DRIVE, 308

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul A Zambezi River Lodge.

Detalii cazare

Perfectă pentru familii, această cabană confortabilă este localizată în Victoria Falls. Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi aeroportul la 1. 5 kilometru(i). Cele 87 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. A Zambezi River Lodge a fost complet renovat în anul 2011. A Zambezi River Lodge oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, A Zambezi River Lodge oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Reşedinţa oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. nullUnele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: A Zambezi River Lodge 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Victoria Falls?

1. Livingstone (Livingstone, Zambia)

8 km

2. Victoria Falls (Victoria Falls, Zimbabwe)

21 km

3. Kasane (Kasane, Botswana)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Zimbabwe?