9hotel Central din Bruxelles

Bruxelles, Belgia, Belgia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul 9hotel Central.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Brussels. Cuibărit la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Reşedinţa dispune de un total de 47 camere de oaspeți. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2013. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la 9hotel Central. Acest hotel asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de 1 unitate de cazare recomandată persoanelor cu dizabilităţi este disponibilă în incintă. 9hotel Central se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri.

Nume cazare de la furnizor: 9hotel Central 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

10 km

2. International (Antwerp, Belgia)

37 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

43 km

4. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

79 km

5. Airport (Liege, Belgia)

80 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

93 km

7. Maastricht (Maastricht, Olanda)

98 km

8. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?