1866 Court&Suites din Beirut

BLISS STREET, HAMRA, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul 1866 Court&Suites.

Detalii cazare

Poziționat la 2000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6600 kilometru(i) de unitatea de cazare. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 8000 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2000 kilometru(i) de port. Incinta numără 1402 camere de oaspeți primitoare. 1866 Court & Suites a fost construit în anul 2015. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la 1866 Court & Suites. Există o parcare. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Oferind diverse opţiuni de luat masa, 1866 Court & Suites vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Proprietatea oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: 1866 Court&Suites 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beirut?

1. Rafic Hariri Intl (Beirut, Liban)

8 km

2. Rene Mouawad Ab (Tripoli, Liban)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Liban?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp