Oferte Singapore 2024

Singapore, Singapore

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

14 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

16 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

43 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

85 km

5. Mersing (Mersing, Malaezia)

127 km

6. Tioman (Tioman, Malaezia)

171 km

7. Batu Berendum (Malacca, Malaezia)

206 km

8. Dabo (Singkep, Indonezia)

211 km

9. Hang Nadim (Batu Besar, Indonezia)

268 km

10. Pinang Kampai (Dumai, Indonezia)

269 km

11. Simpang Tiga (Pekanbaru, Indonezia)

281 km

12. Kuantan (Kuantan, Malaezia)

283 km

13. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

287 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Alte informatii despre Singapore

Descriere generala:

Singapore este o republica parlamentara. Teritoriul ca stat este compus din 63 de insule si o zona continentala, iar structura populatiei este cosmopolitana. Singapore este un megalopolis cosmopolit situat la răspântia a numeroase culturi. Oraşul a fost fondat în 1819 de Stamford Raffles, un colonist britanic. Cu timpul, Singapore a devenit principalul centru comercial din Asia de Sud-Est, fiind astăzi portul cu cel mai intens trafic din lume. Influenţa culturii britanice şi cea a imigranţilor indieni, chinezi şi malaezieni i-au adus insulei supranumele de „Poarta dintre Est şi Vest”. Guvernul statului insular intenţionează ca până în 2015 numărul turiştilor ce vizitează Oraşul Leului să crească la 15 milioane, si din acest considerent în ultimii ani oraşul a început să găzduiască tot mai multe proiecte grandioase. Printre acestea se numără Resorts World Sentosa, un complex gigant ce include un cazinou, un parc de distracţii Universal Studios , un muzeu maritim şi, începând din 2012, cel mai mare oceanariu din lume, în care vizitatorii vor putea admira peste 100.000 de exemplare de peşti şi de alte animale marine. Un alt proiect gigant este Marine Bay Sands, declarat cel mai scump complex din istorie de către constructorii săi, Las Vegas Sands. Pe lângă un cazino imens şi muzeul ArtScience, proiectul conţine un hotel unic, compus din 3 turnuri a câte 57 de etaje, unite printr-o terasă cu o suprafaţă de un hectar ce găzduieşte SkyPark, o grădină în care pot fi admirate 900 de specii de plante. Singapore reprezintă locul perfect pentru a cunoaşte numeroasele culturi ale Asiei de Sud-Est. În Chinatown se află şi două dintre cele mai importante muzee din oraş. Raportat la procentajul din populatie, in Singapore traiesc cei mai multi milionari.

Asezare geografica:

Situat in sudul Peninsulei Malay, Singapore (Republica Singapore) este un stat oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud Est.

Viata de noapte:

Singapore are o viaţă de noapte foarte intensă, cu multe cluburi şi restaurante deschise până dimineaţa. Zouk este un club găzduit de un depozit vechi industrial. Intr-un oras care pare sa nu doarma, Singapore are cate ceva pentru toata lumea: de la show-uri culturale, dansuri traditionale, cluburi de noapte pana la baruri cu muzica live. O noapte in Singapore nu ar fi completa fara o vizita la Long Bar din incinta hotelului Raffles, unde se serveste faimosul cocktail Singapore Sling, bautura care a fost inventata undeva prin 1910 - 1915.

 

Singapore are o viaţă de noapte foarte intensă, cu multe cluburi şi restaurante deschise până dimineaţa. Zouk este un club găzduit de un depozit vechi industrial.

Citeste mai mult: adev.ro/mm8fl8

Mergi inapoi la sectiunea