Oferte Kikambala 2024

Kenya, Kenya

Care este topul hotelurilor din statiunea Kikambala?

1 rezultate gasite
1 rezultate gasite

Care sunt conditiile de intrare in Kikambala?

Alte informatii despre Kikambala

Coastă Kenya este visul oricarui turist. Frumoase plaje de nisip și cele mai bune locuri pentru iubitorii de soare și sporturi de apă pot fi găsite aici.
Recifurile care sunt de-a lungul Kikambala fac apele puternice si dramatice, care poate fi un dezavantaj pentru surferii europeni. Dar aceasta este frumusetea locului, deoarece se poate ajunge pe jos la recif la reflux șise pot vedea secretele ascunse sub mare. O varietate de flora si fauna este veti vedea în laguna și pe reciful de corali. Cu toate acestea, este important să se poarte pantofi adecvati pentru a evita surprizele neplacute.
De asemenea, este distractiv să faceti o plimbare într-un katamaran utilizat si de pescarii locali. În timpul plimbărilor  niciodată nu cumparati scoici și corali care va sunt oferite spre vânzare pentru ca se distruge reciful de corali, un habitat pentru multe specii de pești. Cele mai multe dintre lucrările de artă vândute pe plaja vizează turiști și se fac de catre pescari în bărci, multe cu nucă de cocos în fundal. Daca doriti sa le cumparati vorbiti cu oamenii și să le dati astfel o șansă de a câștiga un trai cinstit. Puteți obține, de asemenea, o șansă de a va face prieteni.



Asezare geografica:

Kikambala este o alta plaja minunata, situata la 25 km de Mombasa.

Mergi inapoi la sectiunea