Vacanta Costa Rica

Costa Rica

Care este topul hotelurilor pentru un sejur in Costa Rica?

283 rezultate gasite

San Bosco Inn  

Vulkan Arenal, Costa Rica, Costa Rica  

Selina Puerto Viejo  

Puerto Viejo, Costa Rica, Costa Rica  

Selina Santa Teresa  

Santa Teresa, Costa Rica, Costa Rica  

Suenos Del Bosque Lodge  

San Gerardo de Dota, Costa Rica, Costa Rica  

Selina Jaco  

JacA³, Costa Rica, Costa Rica  

Selina Manuel Antonio  

Nationalpark Manuel Antonio, Costa Rica, Costa Rica  

Selina San Jose  

San Jose, Costa Rica, Costa Rica  

Selina Tamarindo  

Tamarindo, Costa Rica, Costa Rica  

Hotel Heliconia  

Monteverde, Costa Rica, Costa Rica  

283 rezultate gasite

Care sunt cele mai populare regiuni cu oferte in Costa Rica?

Care sunt conditiile de intrare in Costa Rica?

Alte informatii inainte de vacanta in Costa Rica all inclusive

Asezare:

In America Centrala, invecinandu-se la nord cu Nicaragua, la sud-est cu Panama, la vest si sud cu Oceanul Pacific, iar la est cu Marea Caraibilor.

Suprafata:

51,100 km²

Clima:

Clima tropicala, perfecta pentru o vacanta in Costa Rica. Anul se imparte in doua perioade: vara (decembrie-mai) si iarna (mai-noiembrie, timp in care ploua mult). Temperatura medie anuala in zonele joase, de coasta, este de 27 °C si de -10 °C, in piscurile muntilor inalti.

Economie:

Economia se bazeaza mult pe agricultura, in special pe productia de cafea, banane, ananas, insa in ultimul timp s-au dezvoltat si alte ramuri: ecoturismul, electronicele, produsele farmaceutice, software. Pozitia sa geografica ii asigura acces pe pietele americane, avand si acces direct prin Ocean la Europa si Asia. Guvernul ofera scutiri de taxe celor care investesc in tara, lucru care a dus la dezvoltarea industriei de inalta tehnologie. Anul 2005 a adus o crestere de 5% in economie. Numarul de turisti a crescut cu 19% in 2005, tara fiind vizitata de 1,5 milioane de turisti. In prezent, numarul celor care aleg un sejur in Costa Rica este in continua crestere.

Populatie:

4,327,000

Limba:

Spaniola

Moneda:

Colon (CRC)

Fus orar:

-6 ore GMT

Etnii:

Mestizos (locuitori de etnie mixta) si descendentii europeni (spanioli, italieni, germani, evrei, polonezi) reprezinta 94% din populatie. Doar 3% din populatie este de culoare, majoritatea fiind descendenti ai muncitorilor imigranti jamaicani din secolul al XIX-lea. 1% din populatie este de origine chineza (aprox. 40.000). Populatia indigena reprezinta 1.7%, adica in jur de 50.000 indivizi. Prin urmare, vacanta in Costa Rica va fi diversificata din toate punctele de vedere!

Religii:

92% crestini (numarul protestantilor a crescut simtitor, insa 3 din 4 costa ricani adera inca dogmei romano-catolice). Datorita imigratiilor recente, au aparut si alte religii: budism, islamism, hindu. Astfel, un sejur in Costa Rica te va imbogati inclusiv spiritual.

Caracteristici popor:

Localnicii isi spun “tico”, nume care vine de la diminutivele folosite de ei. Localnicii sunt foarte prietenosi, dispusi oricand sa ajute, sunt relaxati, educati si preocupati de mediul inconjurator, prin urmare atmosfera in vacanta din Costa Rica va fi una ideala. Motto-ul lor este “Pura Vida” (viata pura), exprimand ideologia lor de viata calma, de pace, ideea de a te bucura de viata inconjurat de natura, familie si prieteni. Prin urmare, ai toate motivele sa spui DA unei oferte in Costa Rica!

Mergi inapoi la sectiunea: Oferte sejur Costa Rica