Oferte Barbados 2022

Barbados

Care este topul hotelurilor din Barbados?

82 rezultate gasite

Hilton Barbados Resort  

TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 4.0
nota 4.0 din 3381 evaluari

Bridgetown, Barbados, Barbados  

Radisson Aquatica Resort Barbados  

TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 4.0
nota 4.0 din 996 evaluari

Bridgetown, Barbados, Barbados  

Hotel Amaryllis Beach Resort  

TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 3.5
nota 3.5 din 606 evaluari

Hastings, Barbados, Barbados  

Sandy Lane  

Saint James, Barbados, Barbados  

Colony Club  

Saint James, Barbados, Barbados  

Sandals Barbados  

Christ Church, Barbados, Barbados  

The Sandpiper  

Saint James, Barbados, Barbados  

Accra Beach  

Christ Church, Barbados, Barbados  

Cobblers Cove  

Saint Peter, Barbados, Barbados  

Silverpoint Hotel  

Christ Church, Barbados, Barbados  

Sweetfield Manor  

Needham's Point, Barbados, Barbados  

Tamarind  

Saint James, Barbados, Barbados  

82 rezultate gasite

Care sunt cele mai populare regiuni din Barbados?

Care sunt conditiile de intrare in Barbados?

Alte informatii despre Barbados

Descriere generala:

Insula are un aer “british”. Ora ceaului se respecta, cricketul este un sport national iar polo se joaca toata iarna. Este o tara de o rara frumusete cu ape limpezi, de azur si plaje intinse si cu nisip alb. Cei ce indraznesc sa exploreze insula, sunt rasplatiti cu o multime de locuri cu atmosfera coloniala si peisaje interesante: pesteri, stanci si vegetatie luxurianta.

Asezare:

Insula Barbados una din insulele caraibiene si face parte din grupul de insule "Antilele Mici. Este situata intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Este o insula de coral, impinsa afara de activitatea vulcanica submarina.

Capitala:

Bridgetown este capitala tarii.

Suprafata:

Are o suprafata de 431 km patrati.

Clima:

Clima insulei este una tropicala, cu sezon ploios din iunie pana in septembrie si sezon uscat din octombrie pana in mai. Temperaturile se pastreaza constante intre 28 si 30 de grade celsius pe tot timpul anului.

Istorie:

Primii locuitori din Barbados erau amerindieni nomazi. Trei valuri au imigrat pe drumul către America de Nord. Primul val a fost format de un grup de agricultori, pescari și olari în jurul anului 350. Populația arawak a fost al doilea grup care a migrat dinspre America de Sud în anul 800. În secolul al XIII-lea, caraibienii au venit dinspre America de Sud în al treilea val de imigranți trăind izolați pe insulă. Se spune ca in momentul venirii europenilor insula nu era locuita; aici au ajuns portughezii primii insa englezii au infiintat primii o colonie aici. Colonistii au cultivat mai intai tutun si bumbac, insa pana in anii 1640 trecusera la zahar, care era mai profitabil. Din Africa au fost adusi sclavi pentru plantatiile de zahar, ajungandu-se la un procent al populatiei de negri de 90%. Marea Britanie a acordat coloniei independenta in noiembrie 1966, Bahamas beneficiind de democratie parlamentara in cardul Commonwealth.

Economie:

Colonistii au cultivat mai intai tutun si bumbac, insa pana in anii 1640 trecusera la zahar, care era mai profitabil. Din Africa au fost adusi sclavi pentru plantatiile de zahar, ajungandu-se la un procent al populatiei de negri de 90%. - See more at: http://www.turistik.ro/barbados#sthash.5crca8R6.dpuf

In ultimii ani , turismul a devenit principala ramura a  economiei Barbados-ului si  principalul  contribuabil la P.I.B-ul national, pozitie ocupata pana nu de mult de industria zaharului. De fapt Barbadosul a fost o tara predominant agricola, iar zaharul era cel mai important produs. Comertul cu servicii constituie 2/3 din economia statului Barbados  Dintre sectoarele comerciale, comertul si turismul sunt cele importante. Barbados-ul produce titei brut si gaze naturale, conform statisticilor 1/3 din necesarul national.

Turism:

Astazi, cu aproape  un milion de turisti, cazati sau aflati in trecere, ce aleg Barbados drept destinatie  a vacantele lor, turismul a devenit principalul  angajator si  aducator de valuta straina si toata atentia este atrasa asupra acestui sector al economiei.

Populatia:

Barbados numara aproximativ 276,600 de locuitori.

Limba:

Limba oficiala este engleza.

Moneda:

Dolar Barbadian.

Fus orar:

- 4 ore GMT

Etnii:

Negri 93%, Albi 3,2%, Mixt 2,6%, Est-indieni 1%, Alte etnii 0,2%

Religii:

Protestanţi 63,4% (Anglicani 28,3%, Penticostali 18,7%, Metodişti 5,1%, Alte religii 11,3%), Romano-catolici 4,2%, Alte religii creştine 7%, Alte religii 4,8%, Atei sau cu religia nespecificată 20,6%

Caracteristicile poporului:

Populatie este vesela si ospitaliera.

Transport:

Aeroportul din Barbados se numeste Bridgetown Airport Grantley Adams. Este usor sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun cum sunt autobuzele dar si cu cele private, taxiuri.

Cultura:

Cultura traditionala din Indiile de Vest alaturi de plajele roz si albe sunt principalele ingredinte ale vacantei in Bahamas.