Oferte Barbados 2020

Barbados

Care este topul hotelurilor din regiunea Barbados?

79 rezultate gasite

Hotel Amaryllis Beach Resort  

TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 3.5
nota 3.5 din 606 evaluari

Hastings, Barbados, Barbados  

Sandy Lane  

Saint James, Barbados, Barbados  

Colony Club  

Saint James, Barbados, Barbados  

Sandals Barbados  

Christ Church, Barbados, Barbados  

The Sandpiper  

Saint James, Barbados, Barbados  

Accra Beach  

Christ Church, Barbados, Barbados  

Cobblers Cove  

Saint Peter, Barbados, Barbados  

Silverpoint Hotel  

Christ Church, Barbados, Barbados  

Sweetfield Manor  

Needham's Point, Barbados, Barbados  

Tamarind  

Saint James, Barbados, Barbados  

79 rezultate gasite

Care sunt conditiile de intrare in Barbados?

Alte informatii despre regiunea Barbados

Descrierere generala:

In afara plajelor intinse, a apelor cristaline, a relaxarii din resorturi, pentru cei ce indraznesc sa exploreze insula, sunt rasplatiti cu o multime de locuri cu atmosfera coloniala si peisaje interesante: pesteri, stanci si vegetatie luxurianta. Ofertele de vacanta in Barbados sunt variante. Puteti alege un sejur in Barbados pe una din faimoasele plaje ale insulei. Plajele din vestul insulei sunt excelente pentru plaja si scufundari, cu nisip foarte fin si apa de culoarea turcoazului.
Petrecerile de noapte pe vase de croaziera sunt ceva obisnuit aici. Vase mici pot fi inchiriate pentru petreceri private cu prietenii sau numai cu partenerul de vacanta. Costa de est a Insulei Barbados este preferata de practicantii de surf, datorita vantului ce bate constant si a valurilor de marine perfecte pentru practicarea acestui sport.

Gastronomie:

Bucataria insulei Barbados se remarca prin mancarurile pe baza de peste. Cele mai populare feluri de mancare sunt Flying Fish si Cou-cou, care nu lipsesc din meniurile nici unui restaurant. Locurile unde se poate servi masa pe insula Barbados difera de la taverne obisnuite, plasate direct pe plaja pana la restaurante de lux, care au chef din strainatate. Chiar daca exista cateva restaurante italienesti, chinezesti sau bazate numai pe carne de peste, majoritatea ofera un meniu variat, combinand felurile de mancare traditional caraibiana cu meniurile internationale.

Caracteristici speciale:

Speciale in aceasta zona sunt evenimentele cum ar fi: in februarie are loc cel mai mare festival din Barbados, Holetown, o sarbatoare a colonistilor englezi din secolul 17. Vei asista la targuri de strada, evenimente muzicale si un concurs de frumusete; in luna mai se petrec aproape simultan Festivalul Celtic si Gospelfest, evenimentul muzicii gospel; Iulie si august gazduiesc in fiecare an Cropover, un festival al muzicii locale, exotica si colorata.

 

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!