Vacanta Bangkok

Thailanda

Ce poti face si ce poti vizita intr-o vacanta Bangkok?

Bangkok, al carui nume oficial este mult mai lung (format din 16 cuvinte, un adevarat record Guinness), este una dintre cele mai spectaculoase capitale din lume, atat datorita marimii sale, cat mai ales diferitelor obiective turistice pe care le poti intalni la tot pasul. O vacanta in Bangkok te va purta prin profunzimea si spiritualitatea templelor budiste, spectaculozitatea peisajelor naturale, grandoarea centrelor comerciale si traditiile produselor delicioase din pietele locale.

Un sejur in Bangkok trebuie sa se desfasoare cu "viteza Red Bull", pentru a apuca sa vezi tot ceea ce merita, mai ales ca faimoasa bautura energizanta s-a nascut aici. Consulta ofertele in Bangkok puse la dispozitie de BJR Vacante si descopera "Venetia Estului" cu ochii unui calator initiat, dar mereu curios!

Surprinzator sau nu, capitala Thailandei este cel mai calduros oras din lume, atat la propriu (prin media temperaturilor), cat si la figurat (prin ospitalitatea localnicilor). Aceasta metropola a contrastelor se imparte intre veneratia pentru monarh si cultul pentru masaje, intre micile piete pline de comercianti locali si mall-urile "mamut" care adapostesc sute si sute de magazine.

Pregateste-ti mintea si memoria telefonului pentru o vacanta in Bangkok de neuitat si profita la maximum de toate beneficiile pe care ti le ofera BJR - agentia ta turistica preferata!

Cele mai importante obiective turistice din Bangkok sunt:

Regiunea Bangkok

Centrul comercial centralwOrld

Chatuchak Weekend Market (piata traditionala)

Jim Thompson House (muzeu/casa memoriala)

Parcul Lumphini

Templele Budiste (Wat Arun, Wat Pho, The Temple of the Emerald Buddha etc.)

Oferte Bangkok - Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?