Oferte Bamburi 2020

Kenya, Kenya

Care este topul hotelurilor din statiunea Bamburi?

9 rezultate gasite
9 rezultate gasite

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Alte informatii despre statiunea Bamburi

Bamburi Beach este un complex modest, care este în întregime dedicat turismului. Gasitit aici hoteluri, restaurante, cluburi si agentii de turism pentru a se asigura că vizitatorii sunt bine îngrijiți timp de o săptămână sau două. Se află în apropiere recifeluri de corali bine protejati de Marine National Park și Rezervatia Mombasa . Această întindere din Oceanul Indian este si pentru cei entuziasmati de sporturi nautice, navigatie , snorkelling și scufundări, pescuit.

Plaja de la Bamburi este o fâșie de nisip, susținută de palmieri și flori, apa este turcoaz, de mică adâncime. Sporturi nautice includ snorkelling, navigație, schi nautic, jet-schi și caiac pe mare. Multe hoteluri au propriile centre de nautice în cazul în care cursurile de certificate sunt solicitate.

Ce mai puteti face? Aventura Baobab (la Baobab Farm, 8 km / 5 km de Podul Nyali) este zona principala atracție . Acesta este un complex de trasee in natura, sanctuare sălbatice și ferme.

Apoi, scuba-diving si puteti explora epava interesantă a Dania MV, pe fundul mării.

Există la aproximativ 5 kilometri  nord Mtwapa, iar decembrie-martie este mare sezon de pescuit, vânat.

Bamburi ureaza bun venit si copiilor, hotelurile au sectiuni separate, piscine separate, locuri de joaca, serivii babysitting.

Copiii se vor bucura vizitarea Baobab Aventura în care acestia pot vedea de aproape girafe, hipopotami și crocodili, struți...

De asemenea, populare sunt toboganele Pirates (Kenyatta Beach) și excursii cu barca cu
fund de sticlă în Mombasa Marine National Park. Aici, printre grădini de corali, puteți vedea țestoase, fluturi colorati etc.
Asezare geografica:

Bamburi este situat în diviziunea Kisauni , regiunea de coastă aproape de Mombasa,  la nord-est de Mombasa Island. Acesta este o statiune turistica, are multe hoteluri pe plajă .

Mergi inapoi la sectiunea

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!