Termene si conditii generale de utilizare ale site-ului
Publicat in 04.06.2014, autor:

 

1. Termeni si Conditii

Preambul.
Operatorul Sistemului pentru Rezervari de Bilete de Avion si Pachete Turistice din cadrul www.bjr-vacante.ro este societatea SC BJR Vacante SRL, cu sediul in Arad, str. Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, Romania.
Pentru a folosi Sistemul pentru Rezervari de Bilete de Avion si Pachete Turistice, vor trebui acceptate, implicit, toate conditiile descrise in cele ce urmeaza, indiferent daca Utilizatorul apeleaza la serviciile Companiei prin mijloace electronice sau telefonic. Acceptarea lor reprezinta expresia vointei personale si constituie o obligatie legala intre Utilizator si SC BJR Vacante SRL.
Clientul are dreptul sa copieze ori sa foloseasca, fara obligatii fata de SC BJR Vacante SRL, continutul scris de mai jos.
Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza, direct sau prin intermediari, pagina de internet www.bjr-vacante.ro. SC BJR Vacante SRL pune la dispozitia utilizatorilor spre rezervare doar produsele existente in coditiile mentionate in site.


2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest Site va exprimati acordul deplin cu privire la continutul acestor Termeni si Conditii, fara nici o alta rezerva. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

3. Definitii

Bjr-vacante.ro (www.bjr-vacante.ro) este un site operat de SC BJR Vacante SRL (denumita si Compania, Agentia sau BJR vacante) cu sediul in Arad, str. Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, Romania.
Utilizatorul este orice persoana care foloseste Sistemul pentru Rezervari de Bilete de Avion sau Pachete Turistice, direct sau indirect (prin consilieri), atat telefonic, cat si prin mijloace electronice. Utilizatorul va putea fi definit si ca Beneficiar, Client sau Turist.
Sistemul pentru Rezervari de Bilete de Avion si Pachete Turistice sau (Sistemul) reprezinta un software ce permite Utilizatorului sa caute curse interne (pe teritoriul Romaniei) sau internationale intre oricare orase, pachete turistice si cazari, in tara si strainatate si, de asemenea, sa estimeze costurile aferente, respectiv sa cumpere biletele de avion sau pachete turistice.

4. Site

Site-ul va este oferit de SC BJR Vacante SRL cu sediul social in Arad, str. Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, Romania.

5. Utilizarea Site-ului

BJR Vacante nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. BJR Vacante nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

6. Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
BJR Vacante nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate. Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de BJR Vacante. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.

7. Informatii publicate pe Site

BJR Vacante ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
BJR Vacante nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
BJR Vacante nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

8. Limba de publicare a informatiilor pe Site

BJR Vacante depune toate eforturile ca varianta in limba romana a Site-ului sa contina toate informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu, sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, e posibil ca anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite, sa fie in limba germana si sau engleza. In aceste cazuri responsabilitatea traducerii apartine utilizatorului. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

9. Serviciile oferite de Site

BJR Vacante va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera multiple posibilitati.
Sistemul nostru inovativ ofera utilizatorilor sau consilierilor lor posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita in timp real, intr-o singura platforma online, o gama variata de zboruri (de linie, low cost si charter), sejururi, cazari, croaziere, circuite - oferind cele mai bune combinatii posibile, in linistea caminului propriu (sau oriunde exista o legatura internet), fara costuri suplimentare suportate de obicei de clienti (deplasari, parcari, asteptari, cautari repetate la multiple agentii).

Este un sistem profesionist la cheie:

  • O singura platforma cu touroperatori germani si romani;
  • E un portal cu peste 120 tour operatori europeni la un loc;
  • Peste 1 miliard de oferte din care 3,5 mil. oferte Last Minute/zi;
  • Ofertele tuturor companiilor aeriene intr-un comparator simplu de preturi. Suntem agenti acreditati IATA;
  • Comparator eficient de preturi care iti ofera garantia pretului cel mai mic;
  • Informatii Partii ski din Austria, Elvetia, Italia, Germania;


BJR Vacante actioneaza ca si intermediar pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, touroperatori, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice) si  nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate de ei pe acest Site.

10. Obligatiile utilizatorului Site-ului

Prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii Utilizatorul confirma ca are intreaga putere legala si/sau ca este capabil sa isi asume obligatii legale, avand in vedere ca prin acceptarea acestora Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate financiara referitor la utilizarea Sistemului.
Se angajeaza sa foloseasca Sistemul exclusiv pentru rezervarea sau cumpararea de bilete in conditii legale, evitand orice actiune rau intentionata menita sa ii aduca (Utilizatorului) foloase necuvenite.
Nu va face rezervari folosind identitati false sau plateasca pentru aceste rezervari cu carduri de credit pentru care nu detine acceptul titularului de a le folosi.
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. Sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

11. Responsabilitatea BJR Vacante

Se angajeaza sa ofere servicii la cele mai inalte standarde tuturor Clientilor ce apeleaza la serviciile sale, fie prin intermediul site-ului www.bjr-vacante.ro, fie prin intermediul Departamentului Serviciu Clienti. BJR Vacante nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate. Va face tot posibilul pentru a remedia eventualele defectiuni survenite in cadrul Sistemului in cel mai scurt timp.

12. Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre BJR Vacante. Materialul continut pe Site este proprietatea BJR Vacante sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Alte nume de companii, sigle, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Utilizatorul nu are nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate sau a materialelor proprietare BJR Vacante.
Pentru reclamatii ne puteti contacta prin e-mail la adresa drepturi.autor@bjr-vacante.ro.

13. Politica de Securitate

BJR Vacante utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. Personale si tranzactiile financiare. BJR Vacante se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a BJR Vacante.

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de mobilPay. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dvs pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite;
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".


BJR Vacante si mobilPay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. BJR Vacante utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

14. Modificari asupra Site-ului

BJR Vacante poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

15. Limitarea raspunderii

SC BJR Vacante SRL, mentioneaza ca utilizarea Sistemului se face exclusiv pe cheltuiala si riscul Utilizatorului. Compania nu garanteaza ca folosirea Sistemului va fi lipsita de erori la fel cum nu garanteaza nici ca rezultatele cautarii vor indeplini cerintele Utilizatorului in ceea ce priveste continutul, precizia si utilitatea informatiilor returnate.
De asemenea, responsabilitatea privind corectitudinea si acuratetea datelor introduse (pasagerilor, datelor de contact, cartilor de credit sau a datelor de facturare utilizate) in efectuarea unei rezervari ii revine in totalitate Utilizatorului, Compania neputand fi trasa la raspundere in cazul in care Utilizatorului i se aduce un prejudiciu ca urmare a nerespectarii acestei prevederi.

16. Termene si conditii de comercializare a pachetelor turistice si biletelor de avion

De la momentul efectuarii unei rezervari de pachet turistic / bilet de avion de catre Utilizator, acesta accepta Contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice / Conditii de rezervare si vanzare bilete de avion (inclusiv informatii legate de livrarea documentelor, garantii, politica de returnare si reclamatii) care fac parte integranta a acestor conditii. Acestea pot fi regasite in orice moment in Sistem la sectiunea Informatii utile >> Termene si conditii.

Daca intampinati nelamuriri sau probleme privind o comanda pe Site-ul BJR Vacante, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru conciliere gratuita cu Anca Gubernu la adresa conciliere@bjr-vacante.ro.

BJR Vacante depune toate eforturile ca varianta in limba romana a Site-ului sa contina toate informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu, sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, e posibil ca anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite, sa fie in limba germana si sau engleza. In aceste cazuri responsabilitatea traducerii apartine utilizatorului. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.