Intrebari frecvente afiliere
Publicat in 21.05.2014, autor:
TU
POSIBILITATI AFILIERE
INTREBARI FRECVENTE
intrebari frecvente marketing afiliat turism bjr vacante

Întrebări frecvente

Ce este programul de afiliere BJR-Vacante.ro si de ce ar trebui sa ma alatur?

In calitate de partener afiliat vei distribui produsele si ofertele noastre pe retelele de socializare, le vei promova in cercul tau de cunostinte, sau pe site-ul tau. In schimb castigi un comison pentru fiecare rezervare facuta de pe linkul tau de afiliat. Ai la dispozitie o oferta bogata, continut unic si preturi competitive.

Trebuie sa platesc pentru a intra in program?

Nu. In programul nostru poate intra oricine, fara niciun cost. Oricine este interesat sa ofere vacante la cele mai bune preturi!

E obligatoriu sa fiu posesorul unui blog sau al unui site in turism?

Nu este obligatoriu sa aveti un blog sau site. Avem mai multe posibilitati de afiliere si mai multe instrumente pe care le punem la dispozitie. Preferam site-urile si blogurile de turism dar aceasta nu este o conditie eliminatorie. Ne rezervam totusi dreptul de a refuza colaborarea cu anumite site-uri si bloguri.

Ce se intampla in momentul inscrierii ca si partener afiliat? Cum voi stii cate rezervari s-au facut de pe contul meu de afiliat?

In momentul inscrierii ca si partener afiliat veti primi un link de afiliat cu un ID unic. Acest ID unic de afiliat va permite monitorizarea rezervarilor, deci este foarte important sa-l utilizati.

Pot sa ofer o selectie a ofertei BJR-Vacante.ro pe siteul meu?

Sistemul nostru iti permite sa realizezi diverse selectii: destinatie, statiune, hotel, in functie de nevoile si interesele tale. 

Cum pot sa integrez BJR-Vacante.ro pe siteul meu?

Pentru partenerii nostri importanti oferim mai multe posibilitati de integrare, adaptate la cerintele proprii. In acest sens va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa afiliere@bjr-vacante.ro.

Ce unelte pentru specifice am la dispozitie?
 • Trimitere newsletter si noutati

 • Page saver

 • Social media buttons

 • Bannere statice si dinamice

 • Formaulare de cautare(widgets de inclus in pagina)

 • Link convertor

 • Durata cookie de 3 luni

 • BJR-Vacante.ro suporta HTML si solutii de integrare pentru afiliati. Puteti beneficia de solutii white label/co-branded la cerere si contra cost.

Cum este structurat comisionul BJR- Vacante.ro? 
 • Poti castiga 22% din comisionul agentiei pentru fiecare rezervare confirmata.

 • In functie de performantele tale, de timpul alocat si de implicare poti ajunge pana la 55% din comisionul agentiei.

 • Rasplatim performanta prin marirea comisionului si accesul la materiale special dedicate dezvoltarii tale in domeniul turismului.  

NIVEL

(% din comisionul agentiei)

VOLUM

* (in EUR)

22%  
33% 50 mii
44% 100 mii
50% 500 mii
55% 1 mil
* Pretul mediu al unei vacante cu avionul pentru 2 persoane este de 1000Euro. 
50.000/1000=50 vacante/an
50/12=4.2 vacante rezervate/luna
Cum pot intra in posesia comisionului realizat?

Comisionul este platit lunar pana cel tarziu in a 25-a zi lucratoare a fiecarei luni pentru toate pachetele turistice confirmate in luna anterioara. Plata comisionului se face in numerar sau prin virament bancar doar daca suma acumulata depaseste 450 lei. Daca aceasta suma nu a fost atinsa intr-o luna, castigurile dumneavoastra vor fi adaugate la luna urmatoare. 

Comisionul poate fi platit cash doar persoanelor juridice sau detinatorilor de PFA. Pentru persoanele fizice, comisionul va fi transformat in Puncte de fidelitate ce pot fi utilizate pentru achiziţionare de produse de pe siteul www.bjr-vacante.ro

In cazul nerealizarii volumului aferent nivelului de bonusare in decurs de un an de zile de la data inscrierii, veti retrograda cu o treapta (de exemplu, de la un comision de 33% veti trece la unul de 22%).

Pot folosi comisionul pentru achizitionarea de pachete turistice?

Da, comisionul poate fi folosit pentru achizitionarea de pachete turistice BJR Vacante, cu conditia ca rezervarea sa fie facuta pe numele partenerului afiliat. Comisioanele nu pot fi transmise unor terte persoane.

De ce trebuie sa am profil/pagina pe cel putin una dintre retelele sociale mentionate in formularul de inscriere?

Retelele de socializare au devenit cel mai important mijloc prin care putem imparti cu prietenii recomandarile noastre. Ca si afiliat ai mari sanse sa castigi usor si rapid din promovarea ofertele noastre speciale, prin tool-urile pe care le ai la dispozitie si in retelele de socializare, gen facebook, google+, twitter. In plus, astfel reusim si noi sa te cunoastem. Mentionam ca vom verifica validitatea profilelor.

In ce conditii imi poate fi retrasa calitatea de afiliat?

Categoria de afiliat pentru care ai optat are cateva conditii minime obligatorii care trebuie indeplinite. Neindeplinirea acestora poate duce la anularea contului de afiliat fara notificare prealabila.

De asemenea ne rezervam dreptul de a retrage calitatea de afiliat persoanelor care ne prejudiciaza imaginea, precum si persoanelor care nu au avut activitate in decursul a trei luni calendaristice.

Neindeplinirea volumului nu conduce la retragerea calitatii de afiliat, ci doar la trecerea la un nivel mai redus de comisionare, asa cum este prezentat in tabelele din sectiunea posibilitati de afiliere.

Cum pot utiliza instrumentele premium?

Pentru utilizarea instrumentelor premium va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail afiliere@bjr-vacante.ro  si sa specificati instrumentele de care sunteti interesat. Unul dintre agentii nostri va va contacta pentru a stabili detaliile.