Zhongwei Green Lake Hotel Kunming din Kunming

翠湖南路6号

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Zhongwei Green Lake Hotel Kunming.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Wuhua, Kunming Green Lake Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, camere nefumători. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, piscină interioară. Kunming Green Lake Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Kunming.

Nume cazare de la furnizor: Zhongwei Green Lake Hotel Kunming 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kunming?

1. Kunming (Kunming, China)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in China?