Yuzawa New Otani Hotel din Niigata

330 Yuzawa, Yuzawa-machi,, Minamiuonuma-gun, Niigat,, NIIGATA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Yuzawa New Otani Hotel.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Yuzawa, Yuzawa New Otani vă promite o vizită minunată și relaxantă. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Toate facilitățile necesare, inclusiv curăţenie zilnică, laundromat, scaun cu rotile accesibil, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, sunt la îndemână. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, ceai gratuit, aşternuturi, oglindă. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi închiriere echipament schi, saună, baie termală, schi, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Yuzawa sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Yuzawa New Otani.

Nume cazare de la furnizor: Yuzawa New Otani 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?