Wyndham Grand Tianjin Jingjin City din Tianjin

8 ZHUJIANG AVENUE, BAODI DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Grand Tianjin Jingjin City.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se află în Baodi. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de hotel. Incinta numără 565 camere primitoare. Această reşedinţă a fost construită în anul 2007. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Wyndham Grand Tianjin Jingjin City nu oferă paturi suplimentare la cerere. Wyndham Grand Tianjin Jingjin City promovează o politică durabilă. Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Wyndham Grand Tianjin Jingjin City, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Wyndham Grand Tianjin Jingjin City 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tianjin?

1. Tianjin (Tianjin, China)

44 km

2. Nanyuan Apt (Beijing, China)

87 km

3. Capital Intl (Beijing, China)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in China?