Wyndham Grand Plaza Royale Colorful Yunnan Kunming din Kunming

No. 596 Dainchi Road, Kunming

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Grand Plaza Royale Colorful Yunnan Kunming.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este situat în Xishan. Poziționată la 9. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 374 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullnullAceastă reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Cei care stau în această clădire îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Această reşedinţă oferă o gamă largă de experienţe culinare. Cei care stau în această clădire se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Wyndham Grand Plaza Royale Colorful Yunnan Kunming. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Wyndham Grand Plaza Royale Colorful Yunnan Kunming 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kunming?

1. Kunming (Kunming, China)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică