Wonstar Hotel Ximen Ii din Taipei

NO. 105, XI NING SOUTH RD. WANHUA DISTRICT, 82

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wonstar Hotel Ximen Ii.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Ximending. Cuibărită la 10 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 20. 0 kilometru(i) de port. Wonstar Hotel Ximen II numără un total de 43 camere. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2009. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Wonstar Hotel Ximen II nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Wonstar Hotel Ximen Ii 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

4 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?