Windsor Barra Hotel E Congressos din Rio de Janeiro

Avenida Lúcio Costa 2630 - Barra da Tijuca

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Windsor Barra Hotel E Congressos.

Detalii cazare

Poziționat la 300 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 338 dormitoare sunt disponibile la Windsor Barra Hotel e Congressos pentru confortul oaspeţilor. Windsor Barra Hotel e Congressos a fost construit în anul 2005. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Oaspeţii pot profita de parcare. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Windsor Barra Hotel E Congressos 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rio de Janeiro?

1. Santos Dumont (Rio de Janeiro, Brazilia)

19 km

2. Rio De Janeiro Intl (Rio de Janeiro, Brazilia)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?