Windsor din Barranquilla

Calle 84, 46-07

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Windsor.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este în Barranquilla. Cuibărită la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 1. 5 kilometru(i) de principalele zone de distracție. La 100 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 0 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 105 unităţi de cazare. Windsor a fost clădit în anul 2007. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  În ceea ce priveşte relaxarea, clienţii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Windsor pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Windsor 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Barranquilla?

1. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

13 km

2. Simon Bolivar (Santa Marta, Columbia)

64 km

3. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!