Willa Jan din Zakopane

ul. Ubocz 3b oraz ul.Ubocz 8a, Zakopane

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Willa Jan.

Detalii cazare

Amplasat în Zakopane, acest hotel confortabil este ideal pentru familii. Situată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la 800 metri de pârtii. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Willa Jan numără un total de 19 unităţi de cazare. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Din nefericire, recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Willa Jan nu oferă paturi suplimentare la cerere. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Willa Jan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zakopane?

1. Tatry (Poprad, Slovacia)

33 km

2. John Paul Ii Balice (Cracovia, Polonia)

86 km

3. Sliac (Sliac, Slovacia)

92 km

4. Zilina (Zilina, Slovacia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?