Welcomhotel Vadodara din Vadodara

TripAdvisor, nota 4.0

R.C. Dutt Road, Vadodara

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Welcomhotel Vadodara.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Vadiwadi, WelcomHotel Vadodara vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la WelcomHotel Vadodara. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, baie suplimentară, telefon în baie, rack pentru haine, ness gratuit. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi centru de fitness, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, piscină (copii). Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Vadodara, WelcomHotel Vadodara vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Welcomhotel Vadodara 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vadodara?

1. Vadodara (Vadodara, India)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in India?