Welcome Center Hotels din Lagos

International Airport Road, 70

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Welcome Center Hotels.

Detalii cazare

Proprietatea se află la 11. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. La 200 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 15. 0 kilometru(i) de port. Numărul total de unități de cazare este de 80. Welcome Center Hotels a fost construit în anul 2008. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există dormitoare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Clienţii vor aprecia activităţile sportive oferite în această proprietate. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Welcome Center Hotels 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lagos?

1. Murtala Muhammed (Lagos, Nigeria)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Nigeria?