Vlora International din Vlore

Rruga Ismail Qemali, 9400 Vlorë, Albania

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Situat aproape de centrul orasului, la câtiva metri de mare, Hotelul Vlora International ofera o mare oportunitate pentru vizitatorii care doresc sa combine vizitele de afaceri cu posibilitatea de a explora Vlora. Hotelul a suferit o reconstructie totala în august 2007, devenind cu adevarat un hotel de categorie de lux. În ceea ce priveste facilitatile, este de departe cel mai bun hotel din Vlora si unul dintre cele mai frumoase din Albania. Dotari camera: exista un total de 72 de camere, din care 45 camere duble, 11 triple, 10 twin, 3 junior suite si 3 apartamente dotate cu internet wireless gratuit, aer conditionat, balcon, tv-satelit, uscator de par, minibar, telefon, birou, seif.
Facilitati hotel: internet wireless gratuit, parcare gratuita, bar, restaurant, preparate din bucataria traditionala, internet gratuit, sala de conferinte, sala de intalniri, seif la receptie, sala de fitness, schimb valutar, magazin de cadouri, tratamente masaj, spa & wellness. www.vlora-international.com

Nume cazare de la furnizor: Vlora Internacional 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt conditiile de intrare in Albania?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!