Villa Vaucluse Resort din Cairns

141 Grafton Street, 141

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Vaucluse Resort.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Cairns, Villa Vaucluse Resort vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Villa Vaucluse Resort combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Cairns.

Nume cazare de la furnizor: Villa Vaucluse Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

5 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

39 km

3. Innisfail (Innisfail, Australia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!