Villa Patriarca din Venetia

VIA MIRANESE, 25

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Patriarca.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Mirano. Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Un total de 52 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Villa Patriarca datează din anul 1780 şi a fost complet renovat în anul 2003. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Pentru confortul oaspeţilor, Villa Patriarca oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei.

Nume cazare de la furnizor: Villa Patriarca 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Venetia 2023?

Obiective turistice Venetia

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Venetia?

1. Marco Polo (Venetia, Italia)

17 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

18 km

3. Villafranca (Verona, Italia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?