Villa Mb din Mombasa

Diani Beach Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Mb.

Detalii cazare

Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 22. 6 kilometru(i) distanță. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 5. 0 kilometru(i) distanță. Unitatea de cazare se află la 50 metri de cea mai apropiată plajă. Hotelul boutique este la 50. 0 kilometru(i) de port. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 7 camere. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Villa MB furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Clienţii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Villa MB. În această unitate de cazare există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Persoanelor mai active le sunt puse la dispoziţie numeroase sporturi şi activităţi. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Villa Mb 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

54 km

2. Tanga (Tanga, Tanzania)

77 km

3. Wawi (Pemba, Tanzania)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!