Vila Liliacul din Stana de Vale

Stana de Vale, Crisana, Romania

Detalii cazare

Vila Liliacul *** din Stana de Vale este in apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si in apropierea unei cascade artificiale, luminata feeric pe timpul noptii. Capacitatea vilei este de 30 locuri
Structura parter:
- cam. 3: camera dubla cu un pat matrimonial si 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial), baie proprie cu dus (capacitate maxima 2 adulti+2 copii pana in 17 ani)
- cam. 4: camera dubla cu un pat matrimonial si 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial), baie proprie cu dus, terasa (capacitate maxima 2 adulti+2 copii pana in 17 ani)
- cam. 1-2: apartament format din living dotat cu coltar extensibil si o camera dubla cu pat matrimonial cu baie proprie cu dus (capacitate maxima 4 persoane)
Structura etaj:
- cam. 5:  camera cu pat matrimonial si 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) si un pat etajat, baie proprie cu cada, terasa (capacitate maxima 2 adulti+4 copii pana in 17 ani)
- cam. 6: camera cu pat matrimonial si2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) si baie proprie cu dus (capacitate maxima 2 adulti+2 copii pana in 17 ani)
- cam. 7: camera dubla cu un pat matrimonial si 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial), baie proprie cu dus, terasa (capacitate maxima 2 adulti+2 copii pana in 17 ani)
Structura demisol:
- cam. 8: apartament cu living dotat cu coltar extensibil, colt de buctrie (dotat cu aragaz, mini-frigider, chiuveta), un dormitor cu pat matrimonial si 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial), baie cu dus, terasa (capacitate maxima 2 adulti+2 copii pana in 17 ani ).

Nume cazare de la furnizor: Vila Liliacul 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!