Vila Ana-Complex Cheile Gradistei din Moieciu de Jos

Moieciu de Jos, Brasov, Transilvania, Romania

Detalii cazare

Cheile Gradistei Moieciu se afla la o altitudine de 900 m. Complexul turistic Resort Moeciu este situat la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov. Resort-ul Cheile Gradistei Moeciu este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala si este format din doua hoteluri si 7 vile rustice.Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat.


Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.
Complexul Hotelier Resort Moeciu dispune de numeroase facilitati: 
restaurant in stil rustic; Pub - dotat cu mese de fotbal, biliard si darts; 1 centru de conferinte (cu o capacitate de 150-600 persoane) 4 sali de conferinta (cu o capacitate maxima de 120 persoane).


Complexul Hotelier Resort Moeciu dispune de numeroase facilitati: restaurant in stil rustic; Pub - dotat cu mese de fotbal, biliard si darts; 1 centru de conferinte (cu o capacitate de 150-600 persoane) si 4 sali de conferinta (cu o capacitate maxima de 120 persoane).
Centrul de conferinte si salile de conferinte beneficiaza de dotari tehnice moderne; Centru SPA - contra cost ( piscina indoor - 15 x 6.5 m; jacuzzi, hidromasaj; Sala de Fitness; Partie de Schi si Locuri de Joaca pentru copii.


Activitati turistice:
Complexul Hotelier Resort Moeciu pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a practica diferite activitati de agrement, unele dintre ele se pot practica si in echipa.
De asemenea exista si un centru de inchiriere echipamente sportive care va sta la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren.


Preturile informative pentru aceste activitati sunt:
Piscina: 30 Ron / persoana / ziTur off road cu masini Land Rover: 390 lei + TVA/tur/masina de 2-3 ore (intr-o masina pot merge 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica)Teren tenis: 20,00 lei/ora, racheta tenis: 12,50 lei/racheta/oraTeren volei si miniteren de fotbal: incluse in costul cazarii (Resort Moeciu)Paintball - 0,30 bani/bila + tvaTir cu arcul: 300 lei/arc x 3 arcuri =  900 lei + tva, nelimitatPub: - bauturi, billiard 20 lei/ora,  ping pong 15 lei/oraTeleschi: 30 Ron / persoana / zi
Nume cazare de la furnizor: Resort Cheile Gradistei Moieciu 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!