Vila 8 din Neptun

Neptun, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Detalii cazare

Cazare de lux: 4 stele inseamna 8 apartamente de 53 de metri patrati fiecare, compuse din camera de zi cu terasa, dormitor, baie si bucatarie complet utilata. Fiecare apartament este dotat cu aer conditionat si Internet Wi-Fi gratuit. 4 apartamente sunt situate la parterul vilei si alte 4 apartamente la etajul acesteia. La parterul vilei vei gasi un monitor cu prognoza meteo si imagini live ale plajei.
Fiecare din cele 8 apartamente din Vila 8 Neptun este compus din :
CAMERA DE ZI, avand urmatoarele dotari: canapea cu 3 locuri extensibila, dulap, masuta de cafea, masa si 2 scaune confortabile. Divertisment: TV plasma Panasonic conectat la retea de CATV cu 25 canale, Blue Ray DVD Player Panasonic, Internet Wi-Fi gratuit cu trafic garantat. Protectie: usa terasa oscilobatanta, aer conditionat, senzori de fum, perdea, plasa insecte si rulou obturant pentru soare, masa si fier de calcat rufe.
DORMITOR, avand urmatoarele dotari:  Divertisment: TV plasma Panasonic conectat la retea de CATV cu 25 canale, dulap, noptiere, veioze, pat dublu (160 x 200 ), dotat cu saltea Avalanche Chiro Deluxe, perne si pilote puf Daunenstep, lenjerie Frette. Protectie: perdea si rulou obturant pentru soare, plasa insecte, senzori de fum si seif de valori.
BUCATARIE echipata cu: combina frigorifica (frigider si congelator), cuptor cu microunde, plita electrica, filtru de cafea, set vesela completa, vase pentru gatit si dozator instant de apa calda-rece Cumpana.
BAIE  avand urmatoarele dotari: prosoape Carreblanc-Paris, dispensere cu sapun lichid natural marca Sabio, dispenser gel de dus par si corp orange bio Naturals, casca dus Naturals, oglinda cosmetica, servetele cosmetice, uscator de par, halate de baie si papuci.
TERASA pentru relaxare, avand urmatoarele dotari: 2 fotolii, masuta de cafea si uscator de rufe.Nume cazare de la furnizor: Vila 8 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.