Van Der Valk Brugge-Oostkamp din Bruges

Kapellestraat, 146

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Van Der Valk Brugge-Oostkamp.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Bruges. Poziționată la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. null Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2009. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Van der Valk Brugge-Oostkamp nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullVan der Valk Brugge-Oostkamp furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. nullAceastă proprietate se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment.

Nume cazare de la furnizor: Van Der Valk Brugge-Oostkamp 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruges?

1. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

26 km

2. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

36 km

3. Lesquin (Lille, Franta)

64 km

4. International (Antwerp, Belgia)

84 km

5. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

90 km

6. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!