Urban Hotel 33 din Kaohsiung

No.33, Minzu 2nd Rd., Sinsing District, Kaohsiung

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Urban Hotel 33.

Detalii cazare

Urban Hotel 33 este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Kaohsiung. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, ness gratuit, papuci, sufragerie separată, acces internet wireless (gratuit). Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Urban Hotel 33 se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Urban Hotel 33 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kaohsiung?

1. Kaohsiung Intl (Kaohsiung, Taiwan)

7 km

2. Pingtung (Pingtung, Taiwan)

20 km

3. Tainan (Tainan, Taiwan)

36 km

4. Hengchun (Hengchun, Taiwan)

78 km

5. Taitung (Taitung, Taiwan)

89 km

6. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

91 km

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!