Untapped Hostel din Sapporo

Kita 18-jo Nishi 4-chome 1-8 Kita-ku, Sapporo Station, Sapporo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Untapped Hostel.

Detalii cazare

Untapped Hostel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Sapporo. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, şemineu, curăţenie zilnică, securitate 24-ore sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare purificator aer, rack pentru haine, umidificator, aşternuturi, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Sapporo, Untapped Hostel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Untapped Hostel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sapporo?

1. Okadama (Sapporo, Japonia)

4 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?