Tusnad din Baile Tusnad

Baile Tusnad, Harghita, Transilvania, Romania

Detalii cazare

Website

http://www.tusnad.ro/ro/


Spa & Wellness

Hotelul dispune de baza de tratament, unde se pot efectua proceduri precum kinetoterapie, hidrotermoterapie, electroterapie, magnetoterapie, piscina cu apa minerala incalzita.


Drinks & Food

Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de 165 locuri, unde se pot servi preparate din bucataria internationala dar si cea locala, bar de zi cu o capacitate de 34 locuri.


Facilitati camere

Hotelul dispune de camere clasificate atat la 2 stele cat si la 3 stele. Camerele de 2* dispun de telefon, TV, balcon, baie cu cada sau dus iar cele de 3* dispun suplimentar de minibar si uscator de par.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de 85 camere standard clasificate 2 stele si 23 camere modernizate clasificate 3 stele, restaurant, bare de zi, baza de tratament, piscina, camera de bagaje, internet wireless, parcare proprie pazita.


Localizare

Hotel Tusnad este situat in statiunea Baile Tusnad, la 25 Km fata de lacul de origine vulcanica Sfanta Ana si 500 m fata de gara din statiune.
Nume cazare de la furnizor: Tusnad 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.