Tugu Sri Lestari Blitar din Surabaya

Jl. Merdeka 173, 173

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tugu Sri Lestari Blitar.

Detalii cazare

Tugu Blitar este o alegere populară între călători în orașul Blitar, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi spa, masaj, grădină. Tugu Blitar este o alegere excelentă de unde puteți explora Blitar sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Tugu Sri Lestari Blitar 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Surabaya?

1. Malang (Malang , Indonezia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?