Tryp By Wyndham Wuppertal din Dusseldorf

Otto-Hausmann-Ring, 203

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tryp By Wyndham Wuppertal.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Wuppertal. Proprietatea se află la 30. 0 kilometru(i) de pârtii. TRYP by Wyndham Wuppertal dispune de un total de 128 camere de oaspeţi. TRYP by Wyndham Wuppertal a fost construit în anul 1983. TRYP by Wyndham Wuppertal oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această proprietate dispune de o serie de camere accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . TRYP by Wyndham Wuppertal se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Tryp By Wyndham Wuppertal 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dusseldorf?

1. Muelheim (Essen, Germania)

20 km

2. International Airport (Dusseldorf, Germania)

22 km

3. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

41 km

4. Cologne (Cologne / Bonn, Germania)

41 km

5. Dortmund (Dortmund, Germania)

45 km

6. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

75 km

7. Merzbrueck (Aachen, Germania)

79 km

8. Siegerland (Siegen, Germania)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?