Trident Nariman Point din Mumbai

Mumbai, India, India

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Trident Nariman Point.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este în Mumbai City. Un total de 547 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullTrident Nariman Point furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în proprietate. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Trident Nariman Point 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mumbai?

1. Chhatrapati Shivaji (Mumbai, India)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in India?