Tree Of Life din Kandy

Kandy, Sri Lanka, Sri Lanka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tree Of Life.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Nugawela, Hotel Tree of Life vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, şemineu. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, băuturi gratuite întâmpinare, aşternuturi, intrare privată. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți trasee de drumeţie, sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, saună. Comoditatea și confortul fac din Hotel Tree of Life alegerea perfectă pentru sejurul dumneavoastră în Kandy.

Nume cazare de la furnizor: Tree Of Life 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kandy?

Obiective turistice regiune

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kandy?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?