Travelodge Oswestry din Wolverhampton

A5/A483 Mile End Service Area

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Oswestry.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Shrewsbury. Unitatea de cazare cuprinde un total de 40 dormitoare confortabile. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2016. Travelodge Oswestry include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Oswestry 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wolverhampton?

1. Hawarden (Chester, Marea Britanie)

35 km

2. John Lennon (Liverpool, Marea Britanie)

55 km

3. Manchester Airport (Manchester, Marea Britanie)

75 km

4. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp